BATMAN / GERCÜŞ - Tepecik Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  dolayısıyla program düzenlendi. Programa velilerimiz de katılım sağladı. Okulumuzda 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

Mrt

Orman haftası dolayısıyla Gercüş Orman ve Tarım Bakanlığı personeliyle birlikte okulumuzu ağaçlandırdık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

Okullarımızda iş Sağlığı ve Güvenliği birimi koordinasyonunda, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle birlikte tatbikatlar düzenlendi.

Bilinçli bireylerin, doğru yöntemlerle gerçekleştirdikleri yerinde ve zamanında müdahaleler, kaza ve doğal felaketlerin olumsuz etkilerini en aza indirecektir.

Mrt

Tepecik Ortaokulu ve İlkokulu olarak 1-5 Mart Yeşilay haftasını kutladık.

Ara

12-18 Aralık Yerli Malı Haftasını Tepecik İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri olarak coşkuyla kutladık.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı’nca başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri” projesinde biz de varız. Proje kapsamında, bir milletin varlığını sürdürülebilmesinin ancak dilinin korunmasıyla mümkün olacağı şuuru ile, çocuklarımızı dilimizin zenginlikleriyle buluşturmayı ve kültürel varlığımızı, gelişimin temeli olan okul öncesi dönemden başlatıp nesiller boyu aktarmayı hedefliyoruz.

Ara

Tepecik İlkokulu ve Ortaokulu olarak "Her Yerde Okuyoruz Projesi" kapsamında çalışmalar yapıyoruz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tepecik İlkokulu ve Ortaokulu Kadromuz

Ara

Tepecik Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine yönelik haftalık yaptığımız LGS denemelerimiz

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Şehit Kadri Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Öğretmen Sevgisi" temalı Ortaokul Şiir Yarışmasında  okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Nisanur ÇOBAN birinci oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Tepecik İlkokul ve Ortaokul öğretmenleri olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününü büyük bir coşkuyla kutladık.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

"Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

CUMHURİYET 100 YAŞINDA!

Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı'nda gösteriler yaptı. Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve programa katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.Yaşasın Cumhuriyet!